Verzending, levering & retour


Verzendmethodes

Haal al onze producten bij ons af
Al onze producten kunnen, kosteloos, bij ons worden afgehaald. Tijdens het afrekenen kun je eenvoudig een afhaal datum en tijd kiezen.

De Feestneus verstuurd al haar post met PostNL. In drukke periodes kan het voorkomen dat er (tijdelijk) gekozen zal worden voor een andere vervoerder.

Al onze pakketten worden gratis bezorgd bij besteding vanaf €74,99
Gratis bezorging bij besteding vanaf €74,99*.

Onderstaand tref je de verschillende methodes en prijzen*:
Brievenbus pakket
De webshop kan zelf beoordelen of het pakket door je brievenbus past. Als dit het geval is hoeft je er niet voor thuis te blijven!
Kosten: €2,99
Post Pakket
De webshop kan zelf beoordelen hoe zwaar het pakket is en wat de bijbehorende kosten zijn.

Bezorging door De Feestneus
Onze ballondecoraties en helium ballonnen worden in de regio door ons zelf bezorgd.
Kosten: €4,99Kosten:
Afhankelijk van uw postcode
*Prijzen vermeld op deze pagina zijn geldig binnen Nederland. Voor overige landen zulen de kosten zichtbaar zijn in het bestelproces voor het betalen van je bestelling. Ballondecoraties en helium ballonnen worden gratis bezorgd bij besteding vanaf €125,00.

Retourneren

Voldoende tijd om te retourneren, gewoon binnen 30 dagen!

Retourneren via de winkel
Je kunt je bestelling, of een deel van je bestelling kostenloos terugbrengen bij ons in de winkel. Aan de balie lever je het product in bij een van onze medewerkers. Samen met je aankoop factuur of bestel bevestiging zal onze medewerker zorgen dat het product direct retour gemeld zal worden. Als de retour volledig en volgens alle voorwaarden is, zet onze medewerker direct een eventuele terugbetaling in gang of zal de factuur gecrediteerd worden. Om administratieve redenen zal de betaling op dezelfde wijze terugbetaald worden.

Onze winkel kun je vinden in het centrum van Uden: Marktstraat 4, 5401GH Uden.
Voor onze openingstijden, klik hier

Retourneren met post / pakket
Je kunt je bestelling, of een deel van je bestelling naar ons terugsturen. Vergeet niet om je order nummer in het pakket te vermelden, dit kan met een geschreven briefje of een (kopie) van je factuur. Als je pakket door ons is ontvangen, dan zal onze medewerker de retour direct controleren. Als de retour aan alle voorwaarden voldoet, dan zet onze medewerker direct een eventuele terugbetaling in gang of zal je factuur worden gecrediteerd. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Als je de bestelling volledig retourneerd nemen wij de verzendkosten die we hebben gemaakt om het pakket naar jou te sturen voor onze rekening.

Je kunt het pakket retour sturen, zonder opgaaf van reden naar; De Feestneus Feest & Kado, Marktstraat 4, 5401GH Uden

Retour voorwaarden
Wij zijn niet het bedrijf van de regeltjes, maar voor ieders gemak en duidelijkheid vermelden wij graag onze retour voorwaarden;

1. Het product dat geretourneerd wordt dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn
2. Pruiken met een open verpakking, kunnen gezien de hygiene niet retour worden genomen
3. Schmink en grime kunnen gezien de hygiene niet retour worden genomen
4. Verpakkingen dienen onbeschadigd en zover mogelijk ongeopend te zijn. Bij beschadigingen gaan wij er vanuit dat het product gebruikt is en kan deze niet retour genomen worden
4. Je retour moet binnen 30 dagen na je besteldatum retour zijn, dit is een zeer ruime termijn. Als je retour later ontvangen zal worden, dan zal deze niet worden geaccepteerd
5. Voor zover deze voorwaarden niet voldoen, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gratis op te vragen via onze klantenservice of in onze winkel.

Het komt zelden voor, maar als je retour niet geaccepteerd kan worden blijf je eigenaar van het product. Wij zullen het product 14 dagen voor je bewaren. Het product kan kostenloos worden opgehaald bij ons in de winkel. Als wij het product naar je terug moeten sturen, dan betaal je hiervoor €5 administratie- en €4,99 verzendkosten. Als je binnen 14 dagen geen keuze maakt, dan zullen wij het product vernietigen.