Ballonnen

Met de ballondecoraties van De Feestneus wordt jou feest of evenement omgetovert tot een onvergetelijke dag! Bij ballondecoraties kun je denken aan een ballonnenboog, ballonpilaren, ballonharten, ballonslingers, ballonwanden, ballonfiguren en helium ballonnen.

Uiteraard kunnen onze creatieve medewerkers met je meedenken om de ballondecoraties perfect bij het evenement of feest aan te laten sluiten. Of het nu gaat om het decoreren van een verjaardag, bruiloft, het aankleden van een evenement of het versieren van een horecagelegenheid

Waarom De Feestneus?
Wij denken graag met je mee en zullen je verassen met onze ideeën en mogelijkheden. In principe zijn alle wensen mogelijk, ook kun je kiezen uit de hoogte, breedte en vorm van jou ballondecoratie. Onze ballondecoraties kunnen geheel op maat worden gemaakt. Voor onze ballondecoraties maken wij uitsluitend gebruik van ballonnen van de topmerken Qualatex en Sempertex. Deze ballonnen hebben een goede kwaliteit en zijn perfect om te gebruiken in ballondecoraties. Onze latexballonnen zijn ook 100% biologisch afbreekbaar, dus milieuvriendelijk.

Bezorgen en installeren
Bestel je bij ons een ballondecoratie, dan kunnen we deze bij je bezorgen. Ook kun je de decoraties afhalen in onze winkel. Vraag naar de bezorgkosten.

Vragen?
Neem vrijblijven contact met ons op.

Product categorieën

Heliumballonnen
Folieballonnen
Ballonpilaren
Ballonbogen
Gender Reveal ballonnen
Kado / stufferballon
Ballondecoratie huwelijk
Speciale ballondeocraties en evenementen